Mijn naam als schrijfster is Willia Ferdinands. Mijn boek "De kracht van het wonder" is geredigeerd door  journalist Alex D. Samen willen wij graag mensen helpen om hun levensverhalen te schrijven en een mooi maar niet te duur of zelfs gratis  boek uit te geven.

In 2018 kwam mijn derde boek uit en in 2019 is mijn vierde boek in de wereld verschenen. Wat leuk om een inspiratiebron voor mensen te zijn.

 Met Alex D. vorm ik een schrijfteam. 

Journalist Alex weet alles over taalkunde, redactie en taalcorrectie. Als auteur van vier boeken ken ik alle geheimen: hoe zet jij een aantrekkelijk, spannend verhaal op papier?

- Heb jij een schrijfambitie?
- Loop jij rond met een droom: een boek schrijven?

- Wil je jouw levensverhaal schrijven?
- Of heb je veel meegemaakt en wil je dit verwerken door jouw verhaal op papier te zetten?

- Heb je een idee waarover je wilt schrijven, maar ben je onbekend met verhaalstructuur?

Mooi! Ga ervoor! We helpen je.

Het is heerlijk en helend als je woorden kunt vinden om je gevoelens te beschrijven. Het lucht op, het geeft ruimte. Jouw boek kan de lezers inspireren. Begin nu!

Een schrijfclubje

Maak je een vliegende start met je boek! Samen, gezellig met zijn allen een levensverhaal schrijven. Samen komen en beginnen aan een bijzondere reis, als auteur. Je leert creatief en beeldend schrijven. Met mij en Alex leren jullie genieten van een leven als schrijver.

Vijf tips hoe je kunt beginnen? Stap voor stap... Je volgt een workshop waarin je leert je verhaal te pitchen. Alle praktische aspecten van het schrijverschap komen aan de orde. Een goede biografie grijpt de lezer vanaf de eerste bladzijde aan. Daar help ik je bij. 

Eerst schrijf je een ruwe versie van jouw verhaal. Daarna ga ik mijn geheimen blootstellen: hoe schrijf jij een spannend verhaal. Jouw eigen stijl vinden en doorgaan tot jouw boek verschijnt in de wereld.
Het is net alsof jouw kindje wordt geboren. Jouw boek, jouw verhaal, jouw visie op het leven.  

- Eigen schrijfstijl ontwikkelen

- Verhaalstructuur opbouwen

- Creatief schrijven

- Zintuiglijk schrijven

We helpen je.

 

 

 

Neem gerust contact op:

T: +31(0) 6 34105365

E: dekrachtvanhetwonder@hotmail.com

Willia- Wilma (roepnaam)

 

Agenda:

3 Maart, 17 Maart, 31 Maart, 7 April,

21 April, 5 Mei, 19 Mei, 2 Juni

Tijd:

13:00 tot 16:30 uur

Adres:

Kloosterlaan 138A, 4811 EE Breda

Kamer 2