Mijn naam als schrijfster is Willia Ferdinands. Mijn boek "De kracht van het wonder" is geredigeerd door Alex De Vliegere ( journalist). Samen willen wij graag mensen helpen om hun levensverhalen te schrijven en een mooi maar niet te duur of zelfs gratis  boek uit te geven.

In 2018 kwam mijn derde boek uit en in 2019 is mijn vierde boek in de wereld verschenen. Wat leuk om een inspiratiebron voor mensen te zijn.

 Met Alex vorm ik een schrijfteam. 

Journalist Alex weet alles over taalkunde, redactie en taalcorrectie. Als auteur van vier boeken ken ik alle geheimen: hoe zet jij een aantrekkelijk, spannend verhaal op papier?

- Heb jij een schrijfambitie?
- Loop jij rond met een droom: een boek schrijven?
- Heb je een trauma opgelopen en wil je dit verwerken door jouw verhaal op papier te zetten? Mooi! Ga ervoor!

Een schrijfclubje

Samen, gezellig met zijn allen een levensverhaal schrijven. Samenkomen en beginnen aan een bijzondere reis, als auteur. Met mij en Alex leren jullie genieten van een leven als schrijver.

Vijf tips hoe je kunt beginnen? Stap voor stap... Je volgt een workshop waarin je leert je verhaal te pitchen. Alle praktische aspecten van het schrijverschap komen aan de orde. Een goede biografie grijpt de lezer vanaf de eerste bladzijde aan. Daar help ik je bij. 

Eerst schrijf je een ruwe versie van jouw verhaal. Daarna ga ik mijn geheimen blootstellen: hoe schrijf jij een spannend verhaal. Jouw eigen stijl vinden en doorgaan tot jouw boek verschijnt in de wereld.
Het is net alsof jouw kindje wordt geboren. Jouw boek, jouw verhaal, jouw visie op het leven.

 

 

Neem gerust contact op:

T: +31(0) 6 34105365

E: dekrachtvanhetwonder@hotmail.com

Willia- Wilma (roepnaam)